19 mei 2019: Prijsuitreiking tekenwedstrijd tentoonstelling School! Kunst uit de klas

Op zondag 19 mei 2019 vindt in het Comenius museum in Naarden de prijsuitreiking plaats van de tekenwedstrijd die verbonden was aan de huidige tentoonstelling ‘School! Kunst uit de klas’.

Vanaf januari j.l. is er een gecombineerde tentoonstelling te zien geweest met kindertekeningen uit Lidice in Tsjechoslowakije en tekeningen van een groot aantal schoolkinderen uit de regio en uit Haarlem.

Op 19 mei worden vanaf 13.30 uur de tien prijswinnaars bekend gemaakt, die door de jury gekozen zijn. Er zijn ook een aantal publieksprijzen te verdelen. Burgemeester H. ter Heegde van de gemeente Gooise Meren zal aanwezig zijn om de prijswinnaars bekend te maken.

Een ieder is welkom bij deze feestelijke uitreiking in het Comenius museum.

Datum: Zondag, 19 mei 2019.
Tijd: 13.30-15.00 uur.
Inloop: vanaf 13.00 uur.