Meer weten

Groepsbezoek

Een afspraak voor groepsbezoek wordt tenminste een week tevoren gemaakt via email of telefoon, zie de contact pagina. De aanvrager geeft een telefoonnummer of email-adres op voor het geval het museum contact op wil nemen.

Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00-17.00 uur. Groepen worden echter tot uiterlijk 16.30 uur binnen gelaten. Groepsbezoek buiten openingstijden (vóór 12.00 uur of ná 17.00 uur of op maandag) is in overleg mogelijk. Hiervoor wordt € 15,50 extra gerekend. Groepsbezoekers betalen: € 5,50 per persoon met uitzondering van Museumkaarthouders.

Bij het annuleren van een groepsbezoek wordt het museum tenminste drie dagen tevoren in kennis gesteld per telefoon (035-6943045) of email . Bij onvoorziene vertraging of annulering wordt het museum gebeld. Dit in verband met het annuleren van vrijwilligers.

Groepsrondleidingen

In verband met het zoeken van een rondleider moet de rondleiding tenminste een week tevoren worden aangevraagd. De kosten voor de rondleiding zijn € 26,=. Rondleidingen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels en Tsjechisch. De aanvrager geeft een telefoonnummer of email-adres op voor het geval het museum contact op wil nemen.

Het museum werkt met vrijwilligers en wil graag aan uw wensen tegemoet komen. Het is echter mogelijk dat dit niet lukt omdat vrijwilligers niet beschikbaar blijken te zijn.

Bezoekvoorwaarden Comenius Museum en Mausoleum

Lees hier de bezoekvoorwaarden.

Verhuur

Een bijeenkomst organiseren in het Comenius Museum? Dat kan (meestal)!

Wilt u uw vrienden en/of vriendinnen met iets bijzonders verrassen? Met uw organisatie een bijeenkomst beleggen in het Comenius Museum? Of wilt u uw verjaardag vieren door uw gasten te trakteren op een interessante tentoonstelling? Denkt u erover om met andere ouders van gedachten te wisselen over onderwijs aan uw kinderen? Er is van alles mogelijk! U heeft de benedenverdieping van het museum al tot uw beschikking vanaf 150 euro excl. BTW!
In overleg met u kunnen wij zorgen voor een rondleiding, koffie en thee en andere voorzieningen. Onze medewerkers helpen graag mee om uw plan te realiseren.

(Het is mogelijk om ruimten in het museum te huren mits de aanvraag niet strijdig is met de identiteit van het museum, een besloten karakter heeft en past in het (jaar)programma van het museum. Dit ter beoordeling van de directeur. )

Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken

Het museum staat open voor vormen van samenwerking met scholen, culturele instellingen of andere organisaties. U kunt desgewenst contact opnemen met het museum.

Jan Amos Comenius - (1592 - 1670)